Kiedyś była taka inicjatywa. Może by się zebrać na jakieś spotkania przy tabace? Ja od października mieszkam w Warszawie jak coś. Każdy w miarę możliwości mógłby zorganizować osoby ze swojej okolicy.
The administrator has disabled public write access.
Kiedyś była taka inicjatywa. Może by się zebrać na jakieś spotkania przy tabace? Ja od października mieszkam w Warszawie jak coś. Każdy w miarę możliwości mógłby zorganizować osoby ze swojej okolicy.
Piaseczno melduje się. Jak najbardziej popieram ideę spotkania w Warszawie.
Odp: Spotkania przy tabace
8 years 6 months ago #9740
Ego jesteś z wawki? :) Parę osób z tego co się orientuje jest ze stolicy jeszcze więc jakiś wieczór przy rurce piwnej, szantach i tabace byłby bardzo fajny :)
Z Grodziska, dojazd to żaden problem. Czasami też stacjonuje przy Dw. Wschodnim. Z Gniazdem Piratów serio pierwszorzędny pomysł, tabaczyć i rozmawiać w takim klimacie :)
Ojj tak tak, to moja jedna z ulubionych knajp. Cenowo nie ma tragedii zważywszy też na fakt że dysponuje kartą kadeta ze zniżkami :D a klimat jest pierwszorzędny. Tylko trzeba by zebrać jeszcze parę osób, żeby wesoło było na tej pirackiej łajbie ;)
można by było napisać do nich na pw ;) Ja mam kumpla jednego który pewnie by miał ochotę wpaść do pirata a i tabakę też lubi ;) To było by nas... piątka ! Już dorodna grupa nie ma co :D
Serwis jest przeznaczony dla osob pełnoletnich. Serwis nie promuje zażywania tabaki oraz innych produktów tytoniowych. Zażywanie tabaki powoduje uzależnienie i może powodować choroby!