redakcja@top25snuff.com
gg: 5100723
fbde5237d004e87f1b284f362bfe6a35.jpg

Szczegóły recenzji

 
Blackberry
Paul Gotard Snuff
by Administrator     Wrzesień 24, 2009    
Ocena ogólna 
 
4.9
Ocena smaku 
 
5.0
Ocena opakowania 
 
4.5

Operacja ,,Blackberry"

Operacja ,,Blackberry"

Arkady Wrocławskie, 17:47, 30 stycznia 2012.

Arkady Wrocławskie. Po zakupie Red Bulla zmierzam do toalet za potrzebą. Lecz nagle patrzę - sklep z tytoniem. Przez mój umysł szybko przebiega myśl ,,a nuż mają tam tabakę...?". No, co mi zaszkodzi zerknąć. Oglądając fajki, tytonie i bletki, natrafiłem wzorkiem na znajome mi tylko z tej strony opakowanie - zauważyłem cały stosik tabak Paula Gotarda.
Mój wzrok od razu padł na napis ,,Blackberry". ,,Zaraz, blackberry to było... Czarna porzeczka!". Serce zaczyna mi szybciej bić, podniecenie powoli zaczęło przejmować mój umysł. Jednak po chwili zdołałem jakoś poskromić moje łakomstwo i z wystudiowanym spokojem począłem oglądać inne, aby nie żałować zakupu gdyż niestety z funduszem na wyrobu tytoniowe u mnie krucho. Ale po chwili było już pewne, że olewając Irish Cream i inne, swą przygodę z Paulem rozpocznę od tego szlachetnego wyrobu. Szybko nabywając go nie mogłem się doczekać pierwszego zażycia.

Zaciszny kąt Arkad, 17:52, 30 stycznia 2012.
Wyjmuje z kieszeni cudo o nazwie ,,Blackberry". Ciepły kubek herbaty ogrzewa moje dłonie. Otwieram opakowanie. Mniejsze niż w Radfordzie jednak ma identyczny patent do otwierania. Strzelam w myślach że to 10 gram i sypie. Piękna, mocno brązowa, wilgotna z mocno wyczuwalnym aromatem porzeczek tabaczka. ,,Taak...!" - pomyślałem po czym zażyłem ten specyfik.
Pierwsze moje uczucie to piękny, lekko kwaśny smaczek, taki jaki mają dorodne porzeczki. Intensywny, a jednak nie narzucający się aromat. O niebo lepsza od Alpiny Poeshla, swoją drogą. O dziwo, nie wyczułem w niej mentolu. Zdziwiłem się lekko, przyzwyczajony do Poeshlowskich klimatów. Ale to, był dla mnie kawałek nieba... Ma ukochana tabaka, tak myślę...
Podsumowując, uważam iż to wielki sukces Gotarda, za który możemy być mu wdzięczni. Myślę również że ta tabaka wielu zasmakuje, niektórym mniej innym bardziej ale podejdzie wszystkim. Szczerze polecam!

Mój kącik, Wrocław, 30 stycznia 2012.

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki
-Świetna, mocno wyczuwalna porzeczka,
-Piękny aromat, który długo się trzyma,
-10 gram za 9zł,
-Dla mnie - najlepszy aromat jaki wąchałem,
-Mocny aromat,
Minusy Tabaki
-Klasyczne, Gotardowskie pudełko,
-Rzadko dostępna tabaka,
Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 

Komentarze

7 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 7  
 
Sortowanie 
 
To write a comment please register or
Antagonista Napisane przez Antagonista
Styczeń 30, 2012
Znasz może obniżenie węgrowskie? :)
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

Pier Napisane przez Pier
Styczeń 30, 2012
Niestety - nie. Jeśli wiesz gdzie można coś takiego dostać we Wrocławiu to chętnie poznam ;)
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

Antagonista Napisane przez Antagonista
Styczeń 30, 2012
Hehe, we Wrocławiu? Nie mam pojęcia, czy się da, ale... Na pewno przez internet da się kupić... Moim zdaniem to taki upgrade'owany PG Blackberry. Warto kupić, bo limitowana edycja, a do tego smaczna niesamowicie.
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

Pier Napisane przez Pier
Styczeń 30, 2012
Mówisz? Hmm, o tego dopiero się otarłem, ale chętnie spróbuje tego obniżenia ;) Wielkie dzięki.
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

Nitzo Napisane przez Nitzo
Styczeń 30, 2012
A to nie jest czasem tabaka jagodowa, a nie porzeczkowa? :O
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

Antagonista Napisane przez Antagonista
Styczeń 30, 2012
Nie ma za co. Gdyby nie Obniżenie Węgrowskie to dla PG Blackberry wystawiłbym może wyższą ocenę.
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

visnia Napisane przez visnia
Styczeń 30, 2012
Blackberry to jeżyna. Mi ona nie smakuje jakoś wyjątkowo, kiedyś się zbiorę na recenzję.
7 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 7