redakcja@top25snuff.com
gg: 5100723
fbde5237d004e87f1b284f362bfe6a35.jpg

Szczegóły recenzji

 
Samuel Gawith
by Ltsyrek     Kwiecień 04, 2010    
(Updated: Lipiec 02, 2014)
Ocena ogólna 
 
2.2
Ocena smaku 
 
2.0
Ocena opakowania 
 
3.0

A miało być tak pięknie...

Kupując tą tabakę miałem w ustach i nozdrzach smak tytoniu Grousemoor z tej samej stajni jednak była to pomyłka myśląc że z każdej stajni ten sam koń. Tabaka drobno zmielona wręcz pylista i jako angol rzecz by można ok ale nie.. Zapach nie przypominający kawy smak męczący jednym słowem pomyłka choć zapowiadało się ciekawie. Po zażyciu tylko jedno pytanie się pojawia gdzie ta kawa...?

Podsumowanie o tabace

Zalety tabaki
Chyba tylko to że jest
Pudełko może się podobać
Dość szczelna tabakiera te 10 gram męczone od roku i nie zmienia aromatu
Minusy Tabaki
Smak
Zapach
Wszystko
Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 

Komentarze

10 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 10  
 
Sortowanie 
 
To write a comment please register or
ziomoziomal Napisane przez ziomoziomal
Lipiec 02, 2014
Na przyszłość, polecam zapoznać się z tematem: "poradnik recenzenta". Tutaj masz link: http://top25snuff.com/forum/13-uwagi-od-i-do-redakcji-serwisu/7650-poradnik-recenzenta.html
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

włóczykij Napisane przez włóczykij
Lipiec 02, 2014
ok nie znałem tematu, mam pytanie czemu tekst jest tak mały na tym forum? Nie wszyscy tutaj mają dwadzieścia lat.
ziomoziomal Napisane przez ziomoziomal
Lipiec 02, 2014
To już nie do mnie. Dla przypomnienia, aktualnie trwają (być może się skończyły) prace na stronie. Jeżeli jednak chcesz coś z tym zrobić do możesz napisać wątek w odpowiednim temacie na forum 'Uwagi od i do redakcji serwisu".

Jeżeli jednak wolisz szybko rozwiązać problem dość łopatologicznym sposobem możesz zwiększyć powiększenie w ustawieniach systemu. Rozumiem że to żadne rozwiązanie, jednak na czas rozwiązania problemu będzie najodpowiedniejszym wyjściem.
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

Filek Napisane przez Filek
Lipiec 02, 2014
[Ctrl] + [+]. Można sobie trochę pomanipulować rozmiarem strony, żeby widzieć tekst dokładniej.
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

włóczykij Napisane przez włóczykij
Lipiec 02, 2014
Dzięki do "władz" napiszę sam polecałem tą stronę koledze fajczarzowi i tacznikowi ale stwierdził że mało widzi -facet lat 62 i troszkę pojęcia o tabace ma- a szkoda by przez pierdółkę ograniczać dostęp...
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

ziomoziomal Napisane przez ziomoziomal
Lipiec 02, 2014
Cenna uwaga, jednakże warto pamiętać o jednej prawdzie uniwersalnej. Chcąc uszczęśliwić wszystkich tak naprawdę nikogo nie uszczęśliwimy.
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

włóczykij Napisane przez włóczykij
Lipiec 02, 2014
To nie tak że się czepiam (a do władz wysłałem maila) ale naprawdę uważam że jest tu kawał dobrej roboty włożone i naprawdę szkoda by było by "forma" zasłaniała treść o ile ja poradzę sobie z Ctrl+ to osoby wyżej wiekowe nie koniecznie i nie nawołuję do rewolucji tylko do czcionki przynajmniej takiej jak tu http://www.fajka.net.pl/ kulturalnie i czytelnie można
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

Anapolon Napisane przez Anapolon
Lipiec 02, 2014
Ja już tą uwagę zgłosiłem, odnośnie czcionki, kiedyś była większa a i dla mnie teraz jest za drobna.
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

włóczykij Napisane przez włóczykij
Lipiec 02, 2014
I dziękuje możemy co do tabaki się nie zgadzać ale przynajmniej to widzimy.....
W odpowiedzi na wcześniejszy komentarz

włóczykij Napisane przez włóczykij
Lipiec 02, 2014
A może tak by ankietę zrobić i drogą głosowania...

Widzisz..?
Co widzisz?
Czy powiększyć? i tutaj jestem na tak
10 rezultat(y) - wyświetlane 1 - 10